Bij kapsalon de Knipscheer in Hoogezand werkt men uitsluitend met de proucten van L'Oreal Professionel Maak online uw afspraak! BJ Websites
Wij werken uitsluitend met de producten van L’Oréal Professionnel en Kérastase. Onze verfbehandelingen verzorgen wij met Inoa, dit is een zachte kleuring die geen ammonia bevat en niet ruikt. Voor een ontkleuring, balayage, foilyage, highlights en totaal kleuringen passen we altijd Metal Detox toe. Dit product beschermt je haar voor 80% tegen haarbreuk en zorgt voor een optimaal kleur resultaat. Bij de wasbakken verzorgen we je haar met de producten van Kérastase.dit hoogwaardige product zorgt ervoor dat we voor iedereen een op maat gemaakt menu kunnen maken. Heb je last van haaruitval, dunner wordend haar, roos, onrustige “kroes” haar of is je haar wat extra verzorging nodig? Wij maken een op maat gemaakt verzorgings recept voor je. Ook hebben wij een uitgebreid programma aan producten voor thuis gebruik. Heb je daar vragen over en wil je advies. We helpen je graag.
HAAR & MEER

De producten waar wij mee werken

Neem contact met ons op Tak van Poortvliestraat 359A in Hoogezand 0598-323 467  knipscheerhoogezand@gmail.com   http://www.deknipscheer.eu   Facebook Like ons op Facebook!